BUY 3 OR MORE PRODUCTS AND RECEIVE 10% EXTRA DISCOUNT!  FREE SHIPPING AND RETURNS TOP QUALITY & AS SUSTAINABLE AS POSSIBLE CUSTOMER REVIEW SCORE (KIYOH) : 9.2

Black Green Friday

We hebben een mooie groene deal voor je, op wat we noemen Green Friday. 50% korting! 

Een SKOT overhemd voor € 89 in plaats van € 169.

 

Maar…ehm? Ik hoor je denken. Dat is de normale SKOT prijs toch? Ja, dat klopt! Bij SKOT betaal je 50% van de prijs die je normaal betaalt met een Retail mark-up.

 

Wij houden van koopjes. Net als iedereen.

En dat is wat we elke dag bieden: een koopje. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bij SKOT betaal je altijd minder dan de normale Retail prijs. Hoe? We rekenen geen extra kosten voor de marge van de Retail. We verkopen direct aan de klant in plaats van via tussenpersonen. En dat betekent: altijd 50% korting. Met de extra voordelen: de arbeiders krijgen een eerlijk loon en jij betaalt een eerlijke prijs.

Lees meer over onze prijsopbouw op onze website. SKOT is volledig transparant.

 

Dus, doe mee met Green Friday of Green Every Day.
Black Friday deals zijn misschien leuk voor je portemonnee, maar…de benodigde arbeid en materialen om het product te maken blijft hetzelfde. Sales en hoge kortingen verhogen de druk om steeds weer goedkoper te produceren, wat leidt tot uitbuiting van mensen en hoge kosten voor onze planeet. Zij betalen de echte prijs van het product.

 

Bij SKOT gebruiken we elke dag echte prijzen. Echte prijzen voor jou, voor de planeet en voor de mensen die het overhemd maken. Een koopje voor iedereen!

 

Happy Green Friday.

Leave a comment

en_GB
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

SERIOUS COLLECTION

SERIOUS Collection