BUY 3 OR MORE PRODUCTS AND RECEIVE 10% EXTRA DISCOUNT!  FREE SHIPPING AND RETURNS TOP QUALITY & AS SUSTAINABLE AS POSSIBLE CUSTOMER REVIEW SCORE (KIYOH) : 9.2

Het is deze week Fashion Revolution Week. Deze wereldwijde beweging streeft naar een meer transparante en duurzame mode-industrie. Bij SKOT denken we echt dat dit de enige manier is om vooruit te gaan! En vandaag is het precies 5 jaar geleden dat de ramp met het Rana Plaza gebouw in Bangladesh plaatsvond. Dit gebouw stortte in, waarbij meer dan 1100 kledingarbeiders omkwamen. Grote modemerken zeiden dat ze niet konden vertellen waar hun kleding werd gemaakt. Wat een onzin!

Deze week moet duidelijk worden dat je het recht hebt om te weten waar je kleding wordt geproduceerd. Omdat de mensen die het maken het verdienen en omdat de prachtige kleding die je draagt het verdient.

Alle SKOT-shirts zijn gemaakt door ambachtslieden die trots zijn op hun product. Wij produceren in Itali├ź en in Turkije. Uiteraard hebben ze verantwoorde arbeidsvoorwaarden en werken ze in een veilige omgeving. Lees hier meer over onze productie. We zeggen niet dat we perfect zijn, er is genoeg te ontwikkelen en te verbeteren in onze supply chain. Maar het is onze missie om elke dag te verbeteren. En veel plezier te hebben tijdens het doen. Het doel is 100% duurzame mode.

Maak kennis met de mensen die de SKOT-shirts maken!

Leave a comment

en_GB
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

SERIOUS COLLECTION

SERIOUS Collection