BUY 3 OR MORE PRODUCTS AND RECEIVE 10% EXTRA DISCOUNT!  FREE SHIPPING AND RETURNS TOP QUALITY & AS SUSTAINABLE AS POSSIBLE CUSTOMER REVIEW SCORE (KIYOH) : 9.2

T-shirts met karakter

It’s a fact! SKOT verkoopt vanaf nu ook duurzame t-shirts en dat betekent dat we ons online aanbod aan eerlijke kleding weer verder hebben kunnen uitbreiden. Een uitbreiding waar we trots op zijn, want ze zijn ons boegbeeld voor een echt Fair trade karakter. Onze t-shirts ontvang je in een two-pack. Zo heb je altijd twee essentiële basics van biokatoen in de kast die je (bijna) niet hoeft te strijken dankzij het kleine percentage elastan. Uiteraard zoals je van ons gewend bent, voor een eerlijke en scherpe prijs: €29,- voor twee stuks. En dat brengt je wellicht een stapje dichtbij het verduurzamen van je garderobe.

basically duurzaam

Was het maar zo simpel! Wanneer je een duurzame keuze wil maken word je overspoeld met informatie. Maak je echt een verantwoorde keuze of betaal je alleen maar voor de naam ‘duurzaam’. Ook ik, als duurzame ondernemer, loop hier geregeld tegenaan. Toch wil ik met de kleding van SKOT een verschil maken door transparantie te bieden en te laten zien dat SKOT staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid tegen een eerlijke prijs.

SKOT t-shirts zijn:

  • Sterk, dus gaan langer mee
  • Ademend, voor nog meer draagcomfort
  • Duurzaam, eerlijk geproduceerd met oog voor mens en milieu
  • Slim fit, mooi aangesloten en tevens perfect voor onder je overhemd

T-shirts die het verschil maken

Duurzame t-shirts van SKOT zijn gemaakt van biologisch katoen met GOTS keurmerk. Dit betekent dat het katoen voldoet aan de hoogste internationale standaard. Wanneer biologisch katoen het label GOTS krijgt dan speelt het verduurzamen van het gehele productieproces een rol. Er worden geen schadelijke stoffen gebruikt en er worden regelmatig controles uitgevoerd op het naleven van sociale criteria zoals hygiëne, minimumloon en het verbod op kinderarbeid.

Een stapje dichtbij Fair trade kleding dus!

Met onze duurzame t-shirts zetten we een grote stap naar Fair trade kleding. Waarbij niet alleen gekeken wordt naar een zo duurzaam mogelijk productieproces, maar ook naar een eerlijke en gezonde werksituatie voor de mensen die onze producten maken. En daar zijn we trots op!

Benieuwd naar het gehele assortiment van SKOT fashion? Ontdek dan ook onze duurzame overhemden en maak samen met ons het verschil!

Ruben van Veen 

Leave a comment

en_GB
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

SERIOUS COLLECTION

SERIOUS Collection