BUY 3 OR MORE PRODUCTS AND RECEIVE 10% EXTRA DISCOUNT!  FREE SHIPPING AND RETURNS TOP QUALITY & AS SUSTAINABLE AS POSSIBLE CUSTOMER REVIEW SCORE (KIYOH) : 9.4

Duurzame ondernemer, dit is je kans!

Streef jij net als mij met jouw duurzame start-up naar de betere wereld? En heb jij een waanzinnig goed idee om het verschil te maken? ASN BANK helpt duurzame ondernemers groeien. Want wanneer je je nu inschrijft voor de ASN BANK wereldprijs maak jij kans om als één van de zes jouw duurzame idee op woensdag 13 november aan de vakjury te tonen. Inschrijven kan nog tot en met 17 september.

Wanneer je je inschrijft kiest ASN BANK 30 ondernemingen uit die mee mogen doen aan een inspirerende trainingsdag. Je leert hoe je je businessplan nog meer kunt aanscherpen, je krijgt coaching en krijgt diverse handvatten om een waanzinnige pitch neer te zetten. Gedurende dit traject heb jij de mogelijkheid om jezelf en je slimme duurzame idee te laten zien. Elke fases zullen er een aantal ondernemingen afvallen, zodat er uiteindelijk voor de finaledag de zes allerbeste ideeën overblijven.

Wat kun je winnen?

In totaal stelt de ASN BANK €55.000 euro beschikbaar om deze start-ups een vliegende start te geven. De vakjury zal tijdens de finale deze geldprijzen uitreiken. Daarnaast is er tevens nog een publieksprijs, want uiteindelijke ondernemen we op een duurzame manier met als doel een betere en gezondere wereld voor iedereen. Via de website ‘Voor een wereld van morgen’ kan het publiek van 5 t/m 13 november een stem uitbrengen.

Ook wij deden mee!

Ook SKOT fashion kon dankzij de ASN BANK dromen waarmaken en omdat wij geloven dat ook jij het verschil kan maken geven wij extra aandacht aan dit fantastische initiatief. Een betere en gezondere wereld begint misschien bij ons zelf, maar samen maken wij nog meer het verschil!

Tijdens de finale 13 november zal ik, Ruben, je meer vertellen over de droom van SKOT – een 100% duurzame fashion industrie. Ga mee op reis en ontdek wat wij doen om het verschil te maken ‘Voor een wereld van morgen!’. En tevens ben ik natuurlijk onwijs benieuwd naar jullie toffe ideeën en plannen. Schrijf je snel in en heel veel succes! 

Hopelijk zien we elkaar op de finaledag!

Leave a comment

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

SERIOUS COLLECTION

SERIOUS Collection